Jandarmeria Romana - Forum
September 10, 2010, 04:47:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:

Banii de haine - 2009 - stiri, informatii, discutii

Home   Help Search Login Register Chat  

Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Parerea politistilor despre colaborarea cu jandarmii  (Read 1865 times)
soulassassin
gradat
**

« on: April 06, 2010, 02:33:56 PM »

http://www.politisti.ro/topic/57-colaborarea-dintre-politie-si-jandarmerie/

gaby
experimentat

« Reply #1 on: April 07, 2010, 12:36:28 PM »

ma ce superiori sunt ei, idiotii, astia nu se uita la ei, am fost la actiunea SIGURANTA in feb si ziceai ca au cazut din luna, nu tu legitimari, habar nu au sa faca o perchezitie corporala, 3 politisti nu erau in stare sa-l tina pe un amarat la  perchezitie , ca sa nu mai zic de proasta organizare, facuta bineinteles de ei, de au ras si curcile de ei si implicit de noi
dg bobo
experimentat

« Reply #2 on: April 08, 2010, 12:43:46 AM »

fratilor o parte din ei au dreptate....avem multe "specimene" printre noi...in special jandarmii angajati de 2-3 ani...habar nu au de capul lor..
cveres
experimentat

« Reply #3 on: April 08, 2010, 10:24:14 AM »

in general au o parere destul de buna despre noi dar sunt si spcimene care deabia acum dupa un an si ceva au realizat ca nu mai suntem militari in termen. sunt printre ei si din aceea care vin la serviciu ca sa aiba de unde pleca acasa habar nu au sa scrie un P-V  si aun cate 15 16 sau mai multi ani in politie.asa ca eu zic ca ar trebui sa isi tina gura .
veteran
gradat
**

« Reply #4 on: April 09, 2010, 03:04:03 AM »

fratilor am citit azi un proces verbal de constatare a infractiunii pentru o fapta la regimul circulatiei pe drumurile publice, as vrea sa il postez dar are prea multe greseli de ortografie si nu cred ca il primeste site-ul.
admin_cnsas
Administrator
membru de onoare

« Reply #5 on: April 09, 2010, 04:49:32 AM »

E spatiu suficient, forumul poate hosta fisiere de 12 mega, iar postarile pana la 20.000.000 de caractere. Pot sa ridic valorile daca e nevoie... Asa ca pune-l!

ps: las la aprecierea ta, dar... ca sa fii finut, cenzureaza numele agentului...
« Last Edit: April 09, 2010, 10:43:36 AM by admin_cnsas » Logged

Cum sa-i cer cetateanului sa respecte legea cand
Jandarmeria Romana o incalca?
soulassassin
gradat
**

« Reply #6 on: May 19, 2010, 09:29:34 AM »

http://www.politisti.ro/topic/58-cui-apartin-mascatii-sau-cine-sunt-ei/
admin_cnsas
Administrator
membru de onoare

« Reply #7 on: May 19, 2010, 09:42:12 AM »

Ma, daca fac comparatii de genul asta atunci hai sa evaluam si spaga care se ia la Politie (cam toata lumea) fata de cea de la jandarmi (doar sefii).

ipsen27
experimentat

« Reply #8 on: May 19, 2010, 10:12:43 AM »

niste frustati care nu mai pot sa-si faca treburile(SPAGA,interese proprii) de noi,pt ca ii incurcam.
bogdan0684
tilicar
*

« Reply #9 on: July 29, 2010, 02:19:34 AM »

Oare politistii se uita la ei inainte sa vorbeasca despre jandarmei?nu cred.
bogdan0684
tilicar
*

« Reply #10 on: July 29, 2010, 02:21:53 AM »

Isi dau cu parerea despre jandarmi cei mai mari spagari.Daca te uiti pe forumul lor ei sunt cei mai buni iar jandarmii cei mai slabi.
cveres
experimentat

« Reply #11 on: July 29, 2010, 08:46:23 AM »

la noi au inceput sa bage jandarmi cu cei de la D.N (politisti rutieri),sa nu mai aiba aia curaj sa ia spaga.le au spus baietilor ca daca vad ca politisti bun botul la spaga si nu raporteaza imediat la sefii si ei o sa intre in aceiasi oala cu domnii politisti.deci cine ia spaga Huh?Huh?Huh?Huh?.am ajuns sa fim sperietoarea politistilor
kagulas
experimentat

FII OM

« Reply #12 on: July 31, 2010, 12:35:42 AM »

De ce nu am numi acest topic (in contrapartida): Ce cred jandarmii despre colaborarea cu politisii??? Rog pe admin sa aiba in vedere acesta sugestie (titlul chiar nu conteaza). Nu cadeti in capcana lor si folositi va rog un limbaj civilizat (cu toate ca de multe ori nu merita). Se vede de pe Soare (atunici cand nu sunt explozii) ca au, pe forumul lor, un nucleu "dur" format din persoane gen marius, rookie, catalin, elvis si inca vreo 2 sau 3. Recunosc ca sunt destul de cititi, dar in haita lor (politisti) nu mai gasesti pe altcineva in stare sa scrie o fraza corect.

Haideti sa incercam sa facem putina lumina in ceata deasa, precum smogul englezesc, ca le apasa intelectul:

Unul dintre ei spunea:
"Pai vezi domnule Luki despre asta vorbim. Sunt exact cum le spunea cineva pe aici, atarnatori. ,,Un numar mai mare" ai spus exact ce trebuia.Sunt mai multi. IN privinta dotarii sunt vinovati domnii secretari de stat care in majoritaea lor au fost ,sunt si vor fi jandarmi."
RASPUNS: Dintre toti secretarii de stat al MI (imi place mai mult denumirea asta) de ani buni unul singur a provenit de la JR si anume Andreescu (pensionat, daca nu ma insel). Cei mai favorizati au fost politistii si la dotari, drepturi banesti etc. In schimb au degrevati de obligatii (o speta mai dificila si auzi intrebarea: Ce facem chemam jandarmii?). Si sa nu uitam ca ei sunt doar niste functionari publici, adevarat cu statut special, dar beneficiaza de toate drepturile noastre ca si militari, chiar si ceva in plus (gen coeficient mai mare, prima de vacanta). Pai daca aveam atata sustinere, eram cel putin egali cu ei.

Altul spunea:
"In momentul in care ACVILA s-a desfintat, formatiune care apartinea ministerului si era formata din politisti, structura demilitarizata, ghici cine a luat dotarea ce era de ultima generatie? Logic ar fi sa raspunzi ca mascatii din S.I.R.-uri. "
RASPUNS: Era o structura demilitarizata, dar componenta ei la origine, a fost cca 75%, compusa din jandarmi. Cei din politie au fost putini.

In alta ordine de idei, politistii mai sus numiti, considera ca doar mascatii lor au dreptul la protectie. Alta aberatie, cu nostalgii si intarsii de militian batran. Oare viata, protectia personala si siguranta familiei jandarmului chiar nu conteaza? Pentru ei (politistii) cu siguranta NU Huh?.
Ce vina are JR pentru impartirea competentelor? Imi permit sa dau tot eu raspunsul; nici una. Dar ... exista o explicatie si anume scaderea beneficiilor personale ale politistilor, implicit ale sefilor lor. Speta: "Pe vremuri", cand functionau sectiile de jandarmi se intampla urmatoarea chestie:
Undeva pe la Piata sudului (era ajunul Craciunului si ningea atat de frumos...) o patrula de jandarmi intreaba de sanatate (recte: de acte) un vanzator de brazi, care spune: "stiti, am vorbit cu dl.pol...cutare". Nu a contat lamentarea vanzatorului, pilele invocate etc, legea si-a continuat cursul (confiscarea marfii, p.v_c.v) bla, bla... Rasul abia urmeaza: Contravenientul "oropsit" de jandarmi il suna pe un an anume politist: Paaai, bine, baaahh, dupa ce ti-am dat 20 de brazi+1.000.000 de lei si tu "cu gurita ta" mi-ai spus ca nu ma deranjeaza nimeni, ma trezesc cu marfa confiscata?Huh?Huh? Grin

Mai extrapolati si voi putin si veti avea niste raspunsuri. A se retine ca pe politisti.ro se da mai multa incredre unei civile care mai degraba cauta sa se marite sau, si mai grav,are un "fetish+" cu uniformele.

ONE LIFE. LIVE IT.
admin_cnsas
Administrator
membru de onoare

« Reply #13 on: July 31, 2010, 04:29:00 AM »

initial am vrut sa modific titlul topicului, dar din respect pt initiator si relevanta primelor postari m-am razgndit.

propunere: de ce nu creezi un topic numit "Ce cred jandarmii despre
colaborarea cu politisii??? "

bogdan0684
tilicar
*

« Reply #14 on: August 03, 2010, 02:40:09 AM »

ca tot au adus vorba de acvila,au uitat sa spuna cati jandarmi au intrat in acvila.
kagulas
experimentat

FII OM

« Reply #15 on: August 07, 2010, 04:29:32 AM »

Majoritatea (50%+1) membrilor Acvila au fost jandarmi. Regretul meu este ca au uitat de unde au plecat.
naitsirc, un jandarm
experimentat

« Reply #16 on: August 24, 2010, 10:14:54 AM »

Majoritatea (50%+1) membrilor Acvila au fost jandarmi. Regretul meu este ca au uitat de unde au plecat.

Toti fostii jandarmi care au ajuns prin alte structuri au renegat arma care i-a scolit.
whitepower_neo
experimentat

« Reply #17 on: August 27, 2010, 02:16:02 AM »

Aaa, am uitat sa va spun o chestie! Acum ceva timp, m-am inscris pe forumul politistilor  Grin Si am postat si eu ceva pe acolo, fara sa-i jignesc, dealtfel; totusi le-am adus aminte de spaga pe care o iau, de faptul ca pe la multe posturi de politie, cand trec in patrulare , nu este nimeni, chestii d'astea "minore", pentru ca ne tot denigreaza pe acolo...Si ca sa vezi...mi-au dat ban pe IP! Cheesy Cheesy
crisu
experimentat

« Reply #18 on: August 27, 2010, 04:08:00 AM »

Pai daca nu esti Politist, ce sa cauti acolo?  Cheesy
naitsirc, un jandarm
experimentat

« Reply #19 on: August 27, 2010, 04:28:08 AM »

Aaa, am uitat sa va spun o chestie! Acum ceva timp, m-am inscris pe forumul politistilor  Grin Si am postat si eu ceva pe acolo, fara sa-i jignesc, dealtfel; totusi le-am adus aminte de spaga pe care o iau, de faptul ca pe la multe posturi de politie, cand trec in patrulare , nu este nimeni, chestii d'astea "minore", pentru ca ne tot denigreaza pe acolo...Si ca sa vezi...mi-au dat ban pe IP! Cheesy Cheesy

Nu trebuie sa ii bagi pe toti in aceeasi oala. Doar 99% dintre ei. Atat stiu, sa cenzureze pe cei care nu le impartasesc parerea.
Pages: [1] 2
  Print  

Jump to: